Netflix eind 2014 in België beschikbaar (update)

Netflix is eind 2014 in België, Luxemburg en Zwitserland te gebruiken. Dit maakte Netflix vandaag bekend.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

netflix-ipad-iphoneVideodienst Netflix zal eind 2014 in België verschijnen. Dit heeft Netflix in een persbericht aangekondigd. Daarnaast wordt Netflix beschikbaar gesteld in Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Zwitserland. Netflix is hiermee eindelijk te gebruiken in de volledige Benelux: afgelopen jaar werd de videodienst in Nederland uitgerold. Update 22 juli: Netflix heeft een exactere datum bekendgemaakt. Vanaf september 2014 is de videodienst in België beschikbaar.


Netflix laat je voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar films en series kijken. Dat kan via één van de vele apps voor Netflix, die beschikbaar zijn voor onder andere de iPhone, iPad en Apple TV. Op Netflix vind je veel Engelstalige en Nederlandstalige films en series. Daarnaast produceert de dienst ook eigen shows, zoals House of Cards en Orange is the New Black.

De Belgische introductie van Netflix komt pas nadat de prijzen voor de videodienst zijn verhoogd. Gebruik van Netflix kost sinds kort €8,99, in plaats van €7,99. Bestaande abonnees blijven nog een tijd de oude abonnementsprijs betalen, maar van deze deal kunnen nieuwe Belgische abonnees geen gebruik maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
22 juli 2014 om 11:01
Onderwerp
Categorie
Diensten
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.