Carousel van Dropbox foto's verbergen iPhone

Dropbox’ foto-app Carousel breidt uit naar iPad en web

Carousel, de aparte foto-app van Dropbox, is er na de iPhone nu ook voor de iPad. Je kan foto's ook delen naar Instagram en WhatsApp.

Clouddienst Dropbox heeft zijn aparte foto-app Carousel voorzien van een update die de app iPad-ondersteuning geeft. Voorheen was de applicatie alleen geoptimaliseerd voor de iPhone. Met de applicatie heeft Dropbox een betere manier gevonden om foto’s te uploaden naar de cloud, te sorteren en als collecties te delen met andere gebruikers. Je kan foto’s nu ook delen naar WhatsApp.

Carousel Dropbox foto's selecterenCarousel heeft zowel op de iPhone als iPad twee nieuwe deelmogelijkheden: Instagram en WhatsApp. Die deelfuncties zal je echter niet zien als je meerdere foto’s hebt geselecteerd om te versturen. Je kan alleen enkele foto’s doorzetten naar de twee grote apps van Facebook.

Bij de lancering eerder dit jaar was Carousel nog niet echt een handige app. Dat komt omdat Dropbox heel graag je foto’s naar zijn eigen cloudomgeving wilde uploaden, maar niet echt een goede verwijderfunctie bood. Sinds de update van begin november, kan je wel gewoon meerdere foto’s selecteren en verwijderen. Nu ook de deelmogelijkheden toenemen en Dropbox vandaag ook een webversie van Carousel aanbiedt, wordt Carousel steeds meer de handigste oplossing om foto’s mee te beheren in Dropbox.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 november 2014, 18:15
Categorie Apps
Onderwerpen carousel, dropbox, foto

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.