Carousel van Dropbox foto's verbergen iPhone

Dropbox Carousel laat je lokale iPhone-foto’s in één keer verwijderen

Dropbox Carousel laat je nu met één knopdruk alle foto's wissen van je iPhone. Je kunt ze daarna nog steeds openen in de Carousel-app. Ze staan namelijk opgeslagen op Dropbox.

Gebruikers van de Dropbox foto-app Carousel kunnen nu met één knop alle foto’s opgeslagen op de iPhone verwijderen. Op deze manier kun je snel ruimte vrijmaken op de iPhone. De verwijderde foto’s zijn hierna nog steeds te bekijken, aangezien ze door Carousel in je Dropbox-map zijn geplaatst.

Dropbox Carousel foto's verwijderenIn november kreeg Carousel een verwijderknop waarmee je met de hand foto’s kon wissen van de iPhone, maar dit bleek nogal een karwei als je een gigantische verzameling hebt. De nieuwe optie laat je in één keer alle foto’s die zijn geüpload naar Carousel van de iPhone halen. Dit doe je door te gaan naar Meer > Instellingen > iPhone opslagruimte vrijmaken. De app kijkt welke foto’s op zowel je iPhone als in Dropbox staan, zodat je deze duplicaten van de iPhone kunt verwijderen.

Het is in Carousel nu ook mogelijk om fotoalbums te maken. Hierin kun je met de hand foto’s toevoegen die al in Carousel zijn geüpload. Een chronologisch overzich van alle foto’s vind je nog steeds in het Tijdlijn-tabblad. Onder Meer vind je nu ook de Flashback-optie, waarmee je kunt terugblikken op oudere foto’s. Door naar links te vegen in de tijdlijn krijg je een nieuw wiel te zien, waarop de datum van foto’s wordt getoond.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 december 2014, 13:31
Categorie Apps
Onderwerpen carousel, dropbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.