blendle-iphone-app-1

Blendle iOS-app donderdag korte tijd te downloaden

De iOS-app van Blendle is donderdag gedurende 24 uur te downloaden als beperkte betaversie. Daarna verdwijnt de app van de digitale kiosk weer.

blendle-iphone-app-1De iOS-app van Blendle komt donderdag 18 december 2014 korte tijd beschikbaar. Iedereen die de app alvast wil proberen heeft 24 uur de tijd om de app te downloaden. Daarna verdwijnt de app weer tot de officiële release, die op een later moment is gepland. Blendle is een digitale kiosk voor kranten- en tijdschriftartikelen, waarmee je per artikel afrekent.

De dienst ging eerder dit jaar van start en bleek een succes: alle belangrijke Nederlandse kranten doen eraan mee. Er waren al Android- en Windows Phone-apps, maar een app voor iPhone en iPad was nog in de maak. In de iOS-app vind je Blendle Trending, waarmee je kunt zien welke artikelen door de redactie zijn geselecteerd. Je vindt in de app dus niet het volledige Blendle-archief. Er is bewust gekozen voor een selectie, omdat mensen op een smartphone vooral behoefte zouden hebben aan artikelen die je vandaag gelezen moet hebben.

Lees ook:

Blendle Trending: alleen aanbevolen artikelen

“Blendle Trending is een experiment” schrijven de makers op hun website. De betaversie van de app zal slechts 24 uur beschikbaar zijn in de App Store. Daarna verdwijnt de app weer en gaat het team met alle feedback aan de slag. Mensen die de app downloaden, kunnen Blendle Trening gewoon blijven gebruiken, ook als de app weer uit de App Store is gehaald.

Zodra de Blendle Trending-app voor iOS beschikbaar is om te downloaden, hoor je opnieuw van ons.

blendle-iphone-app-2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 december 2014, 12:22
Categorie Apps
Onderwerp blendle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.