disney-infinity

In Disney Infinity 2.0 Toy Box ga je 3D-werelden bouwen voor Disney-superhelden

Disney Infinity 2.0 Toy Box is een game met de superhelden van Marvel. De grafisch indrukwekkende game laat je eigen 3D-werelden bouwen met Donald Duck, Captain America en andere bekende Disney-figuren.

Disney heeft versie 2.0 van Disney’s Infinity Toy Box uitgebracht, een game die samenwerkt met de . Deze game is Nederlandstalig en gericht op kinderen vanaf zo’n 9 jaar. Je kunt de game gratis downloaden en vervolgens complete werelden bouwen in een 3D-wereld. Grafisch ziet het er goed uit, maar dat mag ook wel met de 4,4GB vrije ruimte die de game vereist. Ook heb je een iPad 2 of iPhone 5 of nieuwer nodig om lekker te kunnen spelen. Disney heeft gebruik gemaakt van de grafische mogelijkheden van Metal in iOS 8 om te zorgen dat alles er indrukwekkend uitziet én alles lekker loopt.

disney-infinity

Disney Infinity: poppetjes kosten geld

Toch is het altijd jammer dat Disney zich niet zo lijkt te bekommeren om het wel en wee van de kids, maar meer aan de eigen portemonnee denkt. Met de gratis app kun je 3 personages gratis uitproberen. Extra personages zijn te koop via een in-app aankoop. Is je kind gek op Donald Duck, Spider-Man of Captain America, dan moet je daar €2,99 per stuk voor afrekenen. Gelukkig wisselen de gratis personages af en toe, zodat je weer terug kunt komen om nieuwe speelstijlen te ontdekken. De toevoeging ‘Play Without Limits’ in de titel is in ieder geval wat misleidend, want om alle beperkingen te omzeilen zul je wel moeten betalen.

Lees ook: Disney Infinity Toy Box voor iPad: werelden bouwen en erin spelen

Werkt met Disney Infinity-poppetjes

Heb je de Disney Infinity-spelfiguurtjes gekocht (de plastic poppetjes die voor €15 per stuk in de speelgoedwinkel liggen), dan kun je die gebruiken om karakters in de game te ontgrendelen. Heb je eerder al in Toy Box of Toy Box 2 personages gekocht, dan kun je die ook overzetten naar deze nieuwe versie van de game, mits je inlogt met je Disney-account. In Disney Infinity 2.0 Toy Box vind je de superhelden van Marvel, zoals uit The Avengers, Spider-Man en Guardians of the Galaxy. De game werkt op meerdere platformen, dus je kunt op de iPhone beginnen en vervolgens verder spelen op de iPad of op de pc. Disney Infinity 2.0 is vooral een aanrader voor mensen die willen zien wat er met de nieuwe Metal-functies in iOS 8 mogelijk is. De graphics zijn indrukwekkend, maar pas op dat je je zakgeld niet verspeelt bij het bouwen van je 3D-werelden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2015, 16:17
Categorie Apps
Onderwerp disney

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.