Disney Infinity Toy Box voor iPad: werelden bouwen en erin spelen

Met Disney Infinity Toy Box kan je op je iPad eigen werelden bouwen. Synchroniseer met een spelcomputer om in jouw werelden te spelen.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

DisneyDisney Infinity: Toy Box is een nieuwe app waarmee je met allerlei voorwerpen en stukken speelgoed eigen werelden kunt creëren. De app geeft spelers een volledige speelbare versie van de Toy Box-modus uit Disney’s nieuwste videogame Disney Infinity, die je bijvoorbeeld op de Nintendo Wii en Sony PlayStation 3 kunt spelen. In Disney Infinity: Toy Box, een woordspeling op sandbox, zijn er weinig speldoelen en gevaren maar word je verleid om lekker te spelen met de gereedschappen die tot jouw beschikking worden gesteld. Jouw creaties kun je vervolgens synchroniseren met de game op je spelcomputer, om daar verder te bouwen of in de werelden te gaan spelen. Volgens verschillende gebruikers is het bouwen van werelden op de iPad inderdaad prettiger en intuïtiever dan op een spelcomputer, en lenen de spelcomputers zich nog steeds het beste voor het spelen in de werelden.

In Disney Infinity en Disney Infinity: Toy Box spelen de meest geliefde personages van Walt Disney en Pixar Studio’s de hoofdrol. De spelreeks heeft eenzelfde opzet als de succesvolle Skylanders-reeks van concurrent Acitivision. Net als in deze avonturengame werkt Disney Infinity met los verkrijgbare speelgoedpersonages. Deze poppetjes worden herkend door het bijgeleverde accessoire en verschijnen vervolgens in de game. Spelers beginnen met Mr. Incredible en kunnen andere nieuwe personages via webcodes of in-app aankopen krijgen. Daarnaast begin je met 60 gratis items om werelden te bouwen, zoals terreinen, paden, wegen en decoraties. Net als alle werelden kunnen de personages en bouwonderdelen die gebruikers hebben vrijgespeeld eenvoudig van een spelcomputer naar een iPad worden overgezet en andersom.

https://youtu.be/z8mtugJt4o0

Disney Infinity: Toy Box werd vorige maand al aangekondigd als een zogeheten ‘companion-app’: een uitgeklede app die slechts toegang gaf tot een deel van het spel. Disney Infinity: Toy Box is echter iets meer dan dat: werelden maken blijkt gewoon leuker en makkelijker op de iPad dan op de spelcomputer, en Toy Box is ook zonder het videospel leuk om te spelen. Disney Infinity: Toy Box is beschikbaar voor de iPad 2, 3, 4 en iPad Min en is tot 5 oktober gratis.

Downloaden: Disney Infinity Toy Box (tijdelijk gratis, iPad, iOS 6.0)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2013, 14:56
Categorieën Games, Kinderen
Onderwerpen bouwen, disney

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.