Digitalrise D99i: deze iPhone-kloon kan het schudden

Het Amerikaanse bedrijf China Grabber heeft de Digitalrise D99i in het assortiment opgenomen. Bijzonderheid: je moet schudden om door de playlists te bladeren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Digitalrise D99i“Just like the iPhone, but cheaper and better!” Het schudden moet letterlijk worden genomen: de DigitalRise D99i van China Grabber lijkt op het eerste gezicht op een doorsnee iPhone-kloon, maar heeft iets bijzonders: je hebt helemaal geen knoppen nodig bij het luisteren naar muziek. Voor de shuffle-functie hoef je de telefoon alleen maar te schudden. Beter dan andere no-name Chinese touchscreen-telefoons en geduchte concurrenten zoals de CECT P168 en Meizu M8. Althans, dat zeggen ze zelf.

De DigitalRise D99i is een simlockvrije GSM-telefoon (triband) met een 3,2 inch scherm, een WAP-browser, GPRS, 256 MB geheugen dat met geheugenkaartjes uitbreidbaar is tot 1 GB. Je kunt muziek en video afspelen in verschillende formaten, waaronder 3gp, mp3, mpeg-4 en avi. De ingebouwde camera valt wel wat tegen: niet meer dan 1,3 megapixel (of toch 2.0 megapixel, zoals verderop in de specificatielijst wordt vermeld?).

Digitalrise AccessoiresChina Grabber is een Amerikaans bedrijf dat Chinese producten in de VS importeert. Het gaat daarbij voornamelijk om electronica en kloonproducten. Geheel in Apple-stijl heeft China Grabber de Digitalrise D99i meteen fors afgeprijsd: nu geen $429,99 maar slechts $239,99 per stuk. In partijen van 5 en 10 stuks is de prijs nog iets lager. Het bedrijf heeft nog een tweede website, GadgetGreats.com, waar nog meer kloonmateriaal in de aanbieding is: Apple Remotes, iPod nano’s, PSP’s, alles is te koop.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 april 2012, 15:51
Categorie iDevices
Onderwerp kloon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.