De Top 10 beste iPhone-applicaties 2009 van Destiny

Dit artikel is onderdeel van een serie artikelen waarin iPhoneclub-auteurs en -moderators hun eigen Top 10 van beste iPhone-applicaties 2009 met jou delen. In dit artikel de Top 10 van forummoderator Destiny.

iPhoneclub beste apps 2009 van DestinyiPhoneclub zal op 31 december haar auteurs en moderators de kans geven om hun eigen Top 10 van beste iPhone-applicaties 2009 met jou te delen. Op deze manier krijg je een kijkje in de keuken van de iPhone van een van de mensen achter iPhoneclub. Iedereen heeft hele andere interesses en dit is de keuze van Destiny, een van de moderators van het forum van iPhoneclub.

Ik heb momenteel 64 applicaties geïnstalleerd op mijn iPhone 3GS. Ik installeer vaak applicaties die ik dezelfde dag nog verwijder. Puur om de applicatie even te testen. Hieronder staat mijn Top 10 van applicaties die ik langere tijd gebruik.

Top 10 beste iPhone-applicaties 2009 van Destiny

 1. Twitterific Premium (€3,99)
  Voor mij de beste Twitter-applicatie. Alle tweets, DM’s en replies makkelijk onderaan gescheiden door kleurverschillen. Ik gebruik deze applicatie meerdere keren per dag.
 2. TomTom West-Europa (€79,99)
  Ik gebruik deze applicatie niet dagelijks, omdat mijn werk vlakbij is, maar deze kan natuurlijk niet ontbreken in de lijst. Ik vind persoonlijk TomTom fijner werken dan Navigon (€74,99)
 3. Openingstijden (gratis)
  Erg makkelijk om snel even te zien of een winkel nog open is. Werkt erg goed.
 4. Saldo (€2,39)
  De applicatie Saldo is pas net uit, maar ik vind hem al prima werken. Met deze applicatie kan ik snel controleren of ik genoeg geld op mijn rekening heb om al die leuke Apple-spullen te kopen.
 5. Sleep Cycle (€0,79)
  Deze applicatie heb ik ook sinds kort aangeschaft. Wat een geweldige applicatie! Ik gebruik deze applicatie dagelijks als wekker. Het laat ook elke dag je slaappatroon zien. Hoe kunnen ze het maken!!
 6. TV Gids Pro (€2,99)
  Ik gebruik deze applicatie vaak om een herinnering te laten versturen als een programma of film gaat beginnen. Erg handig! Ook vind ik het erg fijn dat ik de programma’s en films van de volgende dagen kan zien.
 7. Wolfenstein RPG (€0,79)
  Ik speel nauwelijks spelletjes, maar ik vind dit spel toch wel erg leuk. Lekker schieten!
 8. Super Monkey Ball 2 (€5,99)
  Super Monkey Ball 1 (€2,99) was één van de eerste spelletjes die ik aanschafte op mijn iPhone. Deze opvolger kan natuurlijk niet ontbreken. Erg leuk spel!
 9. Trivial Pursuit (€3,99)
  Ik heb dit spel enkele dagen geleden gratis gedownload toen het spel in de aanbieding was. Ik speel het vaak met mijn vriendin, maar helaas verlies ik meestal 🙁
 10. Doodle Jump (€0,79)
  En natuurlijk kan dit spel niet ontbreken in mijn lijst. Omdat ik de bovenstaande spellen vaker speel komt deze toch op de laatste plek.
Dit artikel is onderdeel van een serie artikelen waarin iPhoneclub-auteurs en -moderators hun eigen Top 10 van beste iPhone-applicaties 2009 met jou delen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 december 2009, 20:27
Categorie Round-up
Onderwerpen iPhoneclub, twitterrific

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.