De Top 10 beste iPhone-applicaties 2009 van iMario

Dit artikel is onderdeel van een serie artikelen waarin iPhoneclub-auteurs en -moderators hun eigen top 10 van beste iPhone-applicaties 2009 met jou delen. iMario pakt op positie 11 zijn kans om zijn top 10 met jou te delen.

iPhoneclub beste apps 2009 van iMarioiPhoneclub zal op 31 december haar auteurs en moderators de kans geven om hun eigen Top 10 van beste iPhone-applicaties 2009 te delen met jou. Op deze manier krijg je een kijkje in de keuken van de iPhone van een van de mensen achter iPhoneclub. Iedereen heeft zo blijkt hele andere interesses. iMario is de volgende die een gooi doet naar zijn 10 beste apps.. iMario is een van de moderators van het forum van iPhoneclub.

Sinds de iPhone 3GS ben ik eigenlijk gestopt met het jailbreaken; ik ben helemaal verslaafd geworden aan de App Store. Mijn iTunes- bibliotheek bevat al meer dan 400 apps en groeit met de dag! 2009 is al met al een geweldig jaar geweest voor de App Store, hopelijk nog zo’n geweldig iJaar in 2010.

Top 10 beste iPhone-applicaties 2009 van iMario

 1. Tweetie 2 (€2,39)
  Makkelijk in gebruik en een geweldig design. Tweetie 2 is het beste programma voor de iPhone wanneer het op twitter aankomt.
 2. Jet Car Stunts (€1,59)
  Een verrassend goeie racegame waarmee je door allerlei bizarre stunts vliegt. Supergoede graphics en een hoop levels op verschillende niveau’s.
 3. Byline (€2,99)
  RSS reader met een geweldig design!
 4. Rock Band (US, $6,99)
  Heel erg leuk om met vrienden multiplayer te spelen. Dit is zo’n spel wat niet gaat vervelen.
 5. Labyrinth 2 (€3,99)
  Doolhofspel waarin je een bal bij de finish probeert te krijgen. Maak zelf levels of download levels van andere spelers. Labyrinth 2 geeft eindeloos gameplezier.
 6. EDGE (€3,99)
  Superverslavend spelletje waarin je een blok in een geometrisch universum naar de finish probeert te duwen.
 7. Meteor Blitz (€1,59)
  Meest geweldige space shooter voor de iPhone. Jij bent een ruimteschip wat verschillende planeten probeert te beschermen. Meteor Blitz zorgt voor urenlang speelplezier.
 8. Ramp Champ (€1,59)
  Het fantastische design alleen al maakt dit spel aantrekkelijk.
 9. Caster (€2,39)
  Leuke 3rd person shooter waarin je de wereld probeert te beschermen tegen een insecteninvasie. Geweldige effecten, massieve terreinverbouwingen en de krachten die je kunt upgraden maakt dit spel top. Het enige nadeel is dat er niet erg veel levels zijn.
 10. SmackTalk (€0,79)
  100% kans op een slappe lach. SmackTalk is geweldig met vrienden en/of familie.
 11. Dit artikel is onderdeel van een serie artikelen waarin iPhoneclub-auteurs en -moderators hun eigen Top 10 van beste iPhone-applicaties 2009 met jou delen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 december 2009, 19:55
Categorie Round-up
Onderwerpen iPhoneclub, tweetie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.