De Top 10 beste iPhone-applicaties 2009 van Jelle

Dit artikel is onderdeel van een serie artikelen waarin iPhoneclub-auteurs en -moderators hun eigen top 10 van beste iPhone-applicaties 2009 met jou delen. Dit artikel bespreekt de Top 10 van Jelle.

iPhoneclub beste apps 2009 van JelleiPhoneclub zal op 31 december haar auteurs en moderators de kans geven om hun eigen Top 10 van beste iPhone-applicaties 2009 met jou te delen. Op deze manier krijg je een kijkje in de keuken van de iPhone van een van de mensen achter iPhoneclub. Iedereen heeft hele andere interesses, zo blijkt. Jelle is een van de auteurs van iPhoneclub.

Ik doe alles met mijn iPhone. Het is een directe verbinding met internet en het gevoel altijd in contact te staan met internet voelt groots en werkt verslavend. De applicaties helpen daarbij. Ik ben verslaafd aan de iPhone en haar prachtige apps.

Top 10 beste iPhone-applicaties 2009 van Jelle

 1. Tweetie 2 (€2,39)
  Ongetwijfeld de meestgebruikte applicatie op mijn iPhone. Zeker 10 keer per dag start ik deze op. Door de mooie, simpele interface en de goede werking, staat Tweetie 2 bij mij op nummer 1.
 2. Doodle Jump (€0,79)
  Tijdens het wachten of als ik me gewoon verveel, speel ik meestal DoodleJump. Waarom? Omdat dit het meest verslavende spel is op de iPhone. Ook mijn omgeving kan bijna niet zonder. Ik kan geen moment stil zitten of er wordt al weer gevraagd of ze even DoodleJump mogen spelen.
 3. Uitzending Gemist (gratis)
  De applicatie waar we allemaal op zaten te wachten: Uitzending Gemist. Hij werkt prima, toont video in goede kwaliteit en laadt redelijk snel. Doet wat het moet doen.
 4. Ping! (€0,79, In App Purchases)
  Als je snel wilt communiceren met andere iPhone-gebruikers, dan komt Ping! altijd van pas. Een goede vervanger voor SMS.
 5. Knocking Live Video (gratis)
  Dit is de toekomst, heb ik altijd gedacht. Het streamen van live video van telefoon naar telefoon leek me iets voor na 2020. Nu kan iedereen die een iPhone heeft het met een simpele druk op de knop. Fantastisch!
 6. FlightControl (€0,79)
  Zo simpel en toch zo verslavend en leuk.
 7. HeyWAY (gratis)
  Altijd handig om iemands locatie op te vragen. Werkt snel en simpel.
 8. 9292OV Pro (€2,39)
  Een onmisbare applicatie voor iPhone-gebruikers. Voor mensen die vaak met het openbaar vervoer reizen, maar misschien juist meer voor mensen die niet zo vaak met het openbaar vervoer op stap gaan.
 9. Leaf Trombone (€0,79)
  Zelf was ik niet erg enthousiast over Ocarina, de eerste applicatie van Smule. Leaf Trombone vond ik stukken beter, vanwege het realistischer spelen van muziek.
 10. Bright (gratis)
  De applicatie van Bright werkt goed en overzichtelijk en is naar mijn bescheiden mening onmisbaar voor de moderne mens.
Dit artikel is onderdeel van een serie artikelen waarin iPhoneclub-auteurs en -moderators hun eigen Top 10 van beste iPhone-applicaties 2009 met jou delen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 december 2009, 19:01
Categorie Round-up
Onderwerpen iPhoneclub, tweetie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.