Day Maker: broodrooster maakt van je iPhone een aparte wekker

De Day Maker is een iPhone-wekker in de vorm van een broodrooster. Je iPhone schiet omhoog uit de gleuf wanneer je wekker afgaat, waarna je kunt snoozen door hem terug te duwen.

Day Maker iPhoneDe Day Maker iPhone-dock is speciaal gemaakt om je op een originele manier te wekken. Door de wekker van je iPhone in te stellen en hem in de gleuf van de Day Maker te steken, springt je iPhone omhoog als een stuk brood uit een broodrooster wanneer hij afgaat. Hierdoor zie je meteen ook de tijd op het bovenste deel van je scherm. Wil je liever nog een paar minuten blijven liggen, dan kun je snoozen door de iPhone weer naar beneden te drukken.

De ontwerpers van Habitco proberen je op die manier op een leukere manier je bed uit te krijgen. De manier waarop de iPhone naar boven springt zou volgens ontwerper Michael Kritzer de gemiddelde gebruiker zo vrolijk maken, dat je niet op een vervelende manier uit je bed wordt getrokken.

Habitco zamelt via Kickstarter geld in om de Day Maker te maken. Op het moment hebben ze bijna 18.000 dollar binnen, een fractie van de 275.000 dollar die ze willen inzamelen. Het duurt echter nog 44 dagen totdat het project zijn deadline bereikt. De eerste 250 kopers die 142 dollar of meer doneren op Kickstarter krijgen in februari een Day Maker thuisgestuurd, als het project succesvol is. Zijn deze 250 uitgekocht, dan moet je 167 dollar doneren. Het geld wordt pas van je creditcard afgeschreven wanneer het project succesvol is afgerond.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 mei 2012, 11:28
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, wekker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.