Creature Case maakt van je iPhone een monstertje

De Creature Case is een case voor de iPhone en iPod touch. Door er verschillende ledematen aan vast te hangen maak je van je iDevice een apart wezentje.

Creature CaseDe Creature Case is een nieuwe iPhone-case die is opgedoken op Kickstarter. Door er verschillende ledematen aan vast te klikken maak je van je iPhone een apart monstertje, waarmee bijvoorbeeld kinderen kunnen spelen. Een bijbehorende app laat je een gezicht voor het wezentje ontwerpen. Heb je de iPhone nadat er een kind mee heeft gespeeld weer nodig, dan trek je de ledematen makkelijk los om er weer een gewone case van te maken.

De Creature Case past om iedere iPhone en ook de iPod touch wanneer je een speciale extra laag toevoegt. Volgens ontwerper DANO Toys erg handig, omdat iPhones snel naar jongere familieleden gaan wanneer ouders zelf een nieuw model krijgen bij een abonnement.

Je kunt de Creature Case in vijf kleuren krijgen: blauw, groen, roze, zwart en wit. De blauwe, groene en roze cases kun je bestellen door 30 dollar of meer aan het Kickstarterproject te doneren. Voor zwart en wit moet je minstens 110 dollar aan het project schenken. Een donatie van 55 dollar zorgt ervoor dat je een glow in the dark-case toegezonden krijgt. Bij ieder model worden in 9 ledematen meegezonden.

We kunnen nog niet zeggen of dit Kickstarter-project van de grond zal komen. Met nog iets meer dan een maand te gaan moeten ze in totaal 15.000 dollar inzamelen. Op het moment van schrijven staat de teller op 851 dollar. Je Creature Case wordt pas verzonden wanneer DANO Toys er in slaagt om het geld bij elkaar te krijgen. Kickstarter schrijft overigens ook pas het geld af wanneer dit het geval is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 november 2011, 20:26
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.