Ontwerper toont concept voor iPhone met DSLR-lens

Ontwerper Choi Jinyoung laat in een concept zijn visie op een toekomstige iPhone zien. Aan deze iPhone kun je een spiegelreflexlens bevestigen. Het idee lijkt niet realistisch, maar ziet er wel erg interessant uit.

Concept iPhone DLSROntwerper Choi Jinyoung heeft in een concept zijn visie op een professionele iPhone voor fotografen vorm gegeven. Hoewel zijn ontwerp zich niet nauw op geruchten baseert, is het wel interessant om te zien wat er allemaal in idee verwerkt zit: zo is de camera achterop de iPhone vervangen met een groot gat, waar je een spiegelreflexlens op kunt plaatsen. Een nano-projector zou het mogelijk maken om beelden op bijvoorbeeld een muur te tonen.

iPhone ProJinyoung bestempelt zijn ontwerp als de iPhone Pro. Door de toevoeging van een DSLR-lens, een projector, een draagbare speaker en een verwijderbaar opslagmedium zou hij vooral gericht zijn op professionele fotografen. Het zou ook mogelijk zijn om een 3D-camera te gebruiken. Hoewel wij Apple niet snel de sprong naar zo’n model zien maken, is het idee wel opmerkelijk. Het concept van Jinyoung lijkt trouwens maar één bekend gerucht aan te halen: het 4,6 inch scherm zagen we eerder al eens voorbij komen.

Concept iPhone DLSR

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 april 2012, 12:12
Categorie iDevices
Onderwerpen dslr, ontwerp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.