China Telecom verkoopt nu iPhone 4S, ontvangt 200.000 pre-orders

De iPhone 4S is nu ook te koop bij de Chinese provider China Telecom. 200.000 mensen hadden al een bestelling voor de iPhone geplaatst voordat deze beschikbaar was. Na China Unicon is China Telecom de tweede provider die de iPhone in China mag aanbieden.
Bert van Doorn - · Laatst bijgewerkt:

China Telecom verkoopt nu iPhone 4S, 200.000 pre-ordersDe Chinese provider China Telecom mag nu officieel de iPhone 4S verkopen. 200.000 mensen hadden de iPhone 4S al besteld bij de provider voordat deze officieel te krijgen was. In februari werd bekend dat Apple een aangepaste versie van de iPhone ging maken, geschikt voor het netwerk van China Telecom. De iPhone was al te koop bij China Unicon, die lange tijd de exclusieve aanbieder was van Apple’s smartphone in China.

China Telecom is de derde provider van China met zo’n 129 miljoen abonnees. De iPhone 4S 16 GB is gratis te krijgen bij een abonnement en is te koop bij één van de 2.850 fysieke winkels van de aanbieders. In Beijing en Shanghai werd de iPhone meer dan 10.000 en 20.000 keer in pre-order besteld.

Tijdens de introductie van de iPhone 4S waren er nog veel problemen. Er ontstond onrust onder de vele mensen die in de rij stonden te wachten omdat het allemaal zo lang duurde. Met een tweede Chinese provider die de iPhone verkoopt moeten deze problemen voor Apple tot het verleden behoren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 maart 2012, 20:01
Categorie Providers
Onderwerp china

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.