iPad nu ook geschikt voor paarden (humor)

Feed My Funny, een comedyblog van de BBC, heeft een parodie op de bekende iPad-reclames gemaakt. In het humoristische filmpje is een iPad voor paarden te zien. Zo bedient een paard de iPad, kijkt hij naar foto's, bestelt hij wortels en maakt hij gebruik van de spraakherkenningsoftware Giddy.

iPad nu ook geschikt voor paarden (humor)Een filmpje van Feed My Funny, de comedyblog van BBC3, laat een iPad zien die geschikt is voor paarden. In de parodie bedient een paard met zijn hoef en gebruikt hij de diverse applicaties. Zo bekijkt het paard foto’s en video’s van andere paarden, leest hij boeken over paarden en bestelt hij eten online. Ook wordt er gebeld via FaceTime en laat het paard via ‘Longfacebook’ weten aan zijn vrienden dat hij momenteel in de stal staat. De revolutionaire spraakassisstent Giddy maakt het mogelijk om vragen aan de iPad te stellen. Hieronder kan je het volledige filmpje zien.

De iPad voor paarden heeft wel een homeknop , iets wat nogal moeilijk te bedienen is met behulp van een hoef. Desalniettemin laat het filmpje van Feed My Funny zien dat een iPad ook voor paarden zeer interessant kan zijn. Of deze nog ooit op de markt komt lijkt niet erg waarschijnlijk, wellicht dat een iPad voor katten meer voor de hand ligt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 maart 2012, 19:30
Categorie Achtergrond
Onderwerpen dieren, humor, parodie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.