Chargeboard

Nederlandse longboard laadt je iPhone op

De Nederlandse Chargeboard is ideaal voor skaters: door op deze longboard rond te rijden, wordt er een accu voor je iPhone opgeladen.

ChargeboardEen Nederlands longboard moet de iPhone op duurzame wijze opladen. Tijdens het skaten met de Chargeboard wordt er stroom gegenereerd die in een dikke accu onderop wordt opgeslagen. Vervolgens kun je de iPhone in de ingebouwde dock steken om hem van stroom te voorzien. Daarnaast zitten er ook nog eens twee speakers onderop het skateboard waarmee je tijdens het opladen je muziek kunt afspelen.

De accu in de Chargeboard is fors: volgens ontwerper Bjorn van den Hout kan je met een vol skateboard een iPhone maar liefst acht keer volledig opladen. De exacte capaciteit van de batterij wordt niet genoemd. De dock op de Chargeboard is speciaal voor de iPhone, maar aan de zijkant van de batterij vind je poorten voor usb en een lijningang. Hiermee kun je andere smartphones aansluiten.

Chargeboard breed

De Chargeboard is stevig genoeg om gewoon als skateboard te gebruiken. Dat lijkt ons toch nog wat spannend: de longboard moet immers flink wat schokken en de elementen weerstaan. Heb jij er wel vertrouwen in? Dan kun je op Kickstarter de Chargeboard bestellen. Je hebt hem in huis voor 360 euro, of je kunt 195 euro betalen voor een upgradepakket. Daarmee kun je een bestaande longboard veranderen in een Chargeboard.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 oktober 2014, 14:15
Categorie Accessoires
Onderwerpen accu, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.