Case-mate introduceert privacyscherm voor de iPhone

Case-mate heeft een schermfolie ontwikkeld met een beperkte inkijkhoek. Het zorgt ervoor dat anderen niet op het scherm van je iPhone kunnen meekijken en persoonlijke informatie kunnen lezen.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

Case-mate Universal Privacy Screen ProOok zo’n last van mensen die onder het uitroepen van “Hee, wat een leuke iPhone!” proberen om persoonlijke gegevens van je iPhone-scherm af te lezen? Case-mate heeft een oplossing met de naam Universal Privacy Screen Pro. Dit is een schermfolie die bedoeld is om de inkijk van mobiele schermen te voorkomen. De plakfolie meet 2 x 3 inch en past op de iPhone en iPod touch. Alleen wanneer je binnen een hoek van 45 graden op het scherm kijkt, kun je iets lezen.

De film kleeft niet met lijm aan het scherm, maar klemt zich vast door statische electriciteit. Daardoor kun je de Universal Privacy Screen Pro zonder lijmresten weer verwijderen en alleen op het scherm plakken wanneer dat nodig is. Je krijgt er ook een poetsdoek bij en een grafisch schema zodat je weet hoe je de folie moet bijknippen om precies op het scherm van de iPhone te passen. Daarnaast krijg je een applicator-kaartje om eventuele luchtbellen glad te strijken. Privacy heeft wel een prijs: de Case-mate Universal Privacy Screen Pro kost $20.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 februari 2008, 22:12
Categorie Accessoires
Onderwerpen beveiliging, folie, geheimen-app, privacy, scherm

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.