iPhones getroffen door mysterieuze blaasjesziekte

Verscheidene iPhone-bezitters melden op de Apple-forums dat er blaasjes onder de glasplaat van het iPhone-scherm ontstaan.

iPhone getroffen door mysterieuze blaasjesziekteVerscheidene gebruikers melden op het Apple-forums dat hun iPhone sinds kort een merkwaardige bubbeltjesziekte vertoont. De blaasjes verschijnen onder het glas van de iPhone en nemen gaandeweg in aantal toe. De blaasjes werden door sommige mensen al eerder opgemerkt maar ze maakten zich er niet druk om… totdat ze zich begonnen voort te planten. Mensen die met hun (niet-gehackte) teruggingen naar de winkel kregen van Apple zonder gemor een nieuw exemplaar.


Iemand zegt in de Apple-forums: “I have 5 bubbles thus far and more as showing up as the days go on.” Mocht het inderdaad om luchtbellen gaan, dan zou een snelle temperatuurswisseling de boosdoener kunnen zijn. In gebieden waar het nu winter is nemen mensen de iPhone mee naar buiten in de vrieskou om even later dichtbij de kachel te kruipen. De blaasjes hebben geen invloed op de functionaliteit: het scherm werkt nog als voorheen, maar het ziet er niet bepaald fraai uit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 februari 2008, 11:30
Categorie Achtergrond
17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.