Case Marine: 0,25 millimeter dikke waterdichte iPhone-case

De Case Marine is een iPhone-case van slechts 0,25 millimeter, die je iPhone helemaal waterdicht maakt. Met de case zou je 10 meter onderwater kunnen. Hij is op het moment alleen in Japan verkrijgbaar.

Case MarineDe Japanse beschermhoes Case Marine zorgt ervoor dat je iPhone tot 10 meter diepte waterdicht blijft. De case is zo dun, dat je iPhone er slechts 0,25 millimeter dikker van wordt. Hierdoor kun je de case gebruiken in combinatie met een gewone iPhone-case. De Case Marine biedt een goed alternatief op de vaak dikke wachterdichte iPhone-cases.

Wil je een iPhone waterdicht maken, dan ben je vaak aangewezen op een logge case om je iPhone te omhullen. Eén van de meest compacte oplossingen is de Lifeproof, maar zelfs deze case maakt je iPhone een maatje groter. Bedrijven zoals HZO en Liquipel bieden een dienst om je iPhone mee waterwerend te maken, maar hiervoor moeten alle onderdelen in een speciale coating gehuld worden. Daarnaast lijken beide diensten zich nu op grote bedrijven te richten. De Case Marine is een wat simpelere oplossing, gezien je slechts een dunne hoes om je iPhone hoeft te trekken.

Op het moment is de Case Marine alleen in Japan verkrijgbaar. Een goedkope versie van de case kost je 1.200 yen (12 euro), terwijl je voor een premium-versie 3.000 yen betaalt (30 euro). De maker heeft nog geen plannen bekendgemaakt voor een internationale uitgave, maar het lijkt een kwestie van tijd tot een webshop de case aanbiedt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 mei 2012, 10:08
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, waterproof

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.