‘Steve Jobs werkte aan iPhone met groter scherm’

Drie anonieme bronnen beweren tegenover Bloomberg dat de volgende iPhone een groter scherm krijgt. Steve Jobs zou voor zijn dood hebben meegewerkt aan het ontwerp.

Nadat bronnen tegenover The Wall Street Journal beweerden dat Apple aan een iPhone met een groter scherm werkt, wordt hetzelfde tegenover Bloomberg gesteld. Drie anonieme bronnen zeggen dat Apple het uiterlijk van de volgende iPhone gaat veranderen, door onder andere een groter scherm te gebruiken. Volgens de bronnen heeft Steve Jobs voor zijn dood nog aan dit nieuwe ontwerp meegewerkt.

Bloomberg’s bronnen zeiden verder niks over de nieuwe iPhone: er wordt bijvoorbeeld wel over een groter scherm gesproken, maar niet over hoe groot dit scherm precies zal worden. The Wall Street Journal beweerde op basis van bronnen eerder nog dat hij niet groter dan 4-inch zal worden.

De 4-inch iPhone komt al langer voorbij in geruchten en speculatie. Nadat The Wall Street Journal het scherm noemde leek het gerucht iets waarschijnlijker: de krant staat bekend om zijn nauwe banden met Apple. Een concept liet onlangs nog zien hoe de iPhone er met een 4-inch scherm uit kan zien, terwijl een ontwerper met screenshots aangaf hoe apps zouden veranderen op een langer scherm.

Vorige week stelde analist Saw Wu van Sterne Agee nog dat we de nieuwe iPhone in september of oktober kunnen verwachten. Hij baseerde zich hierbij op de verlaagde productie van de huidige iPhone.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 mei 2012, 9:24
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.