Selfieknop-Camera+

Camera+: nu ook voor al je selfie-noodgevallen

Camera+ voegt met een grote update ondersteuning voor de Apple Watch toe, en geeft je een heuse noodknop om selfies te maken.

Selfieknop-Camera+
Het moment van de dag dat je er op je best uitziet kan in een oogwenk voorbij zijn, dus kan die selfie niet snel genoeg gemaakt worden. Voor deze selfiefanaten komt Camera+ met een handige update, die een Selfie-noodknop toevoegt aan het Berichtencentrum. Bovendien zit er nu ondersteuning voor de Apple Watch in deze mateloos populaire camera-app.

Met de update hebben iPhone-fotografen er weer een goede reden bij om Camera+ de hemel in de prijzen. Na het installeren van de update kun je de Apple Watch gebruiken om op afstand foto’s te schieten of de zelfontspanner in te stellen.

Om de camera- en selfie noodknop toe te voegen aan je notificatiescherm, klik je op de ‘Wijzigen’ knop onderaan het Vandaag-tabblad en geef je Camera+ een groen plusje.

Camera+-Apple-Watch

Simpele Camera+ Watch-app

De Watch-app is enorm simpel en vult je scherm met een grote witte knop met een gekleurde ring die ‘aftelt’ met de zelfontspanner. De Apple Watch als viewfinder voor de foto gebruiken is er dus niet bij.

Lees ook: De 10 beste foto-apps voor iPhone en iPad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 juni 2015, 11:15
Categorie Apps
Onderwerpen camera, selfie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.