camera+-free

Maak mooiere foto’s met de gratis app Camera+ Free

De populaire app Camera+ heeft naast de standaard betaalde versie nu ook een gratis versie gekregen. De app is qua functies gelijk aan de betaalde versie, maar kun je eventueel uitbreiden met in-app aankopen.

camera+-freeDe populaire camera-app Camera+ is nu ook in een freemium-versie verkrijgbaar. In plaats van de normale versie van €2,99 kun je nu ook kiezen voor de gratis versie met optionele in-app aankopen. Camera+ is met 14 miljoen gebruikers al zeer populair en door de gratis versie kan nu iedereen die nieuwsgierig is geworden de app proberen. Camera+ is één van de apps die we hebben opgenomen in onze lijst met aanbevolen geavanceerde camera-apps voor de iPhone.


Optionele functiepakketten
De gratis versie van Camera+, simpelweg genoemd Camera+ Free, bevat min of meer dezelfde functies als de betaalde app. Je kunt gebruik maken van functies als 6x digitale zoom, bewerkingsopties en een hele hoop filters. Ook is er een Apple Watch-app, waarmee je op je Apple Watch op afstand een foto kunt nemen. Mocht je na de gratis versie benieuwd geworden zijn naar meer functies, dan kun je via in-app aankopen afzonderlijke functiepakketten kopen voor €0,99 per stuk of €2,99 voor het geheel. Voorbeelden hiervan zijn krachtige bewerkingstools en zogenaamde Hollywood-filters waardoor je je favoriete foto’s wat extra glamour kan geven.

Bekijk ook

Geavanceerde camera-apps voor de iPhone: een vergelijking

Een uitgebreide vergelijking van geavanceerde camera-apps voor de iPhone en iPad. Met deze apps maak je nog betere foto's dankzij handmatige opties. Denk aan lichtbalans, ISO, handmatige focus en meer.

camera+-free-1 camera+-free-2

Ook nieuwe functies voor betaalde Camera+
Om de betaalde gebruikers niet teveel teleur te stellen, hebben de makers van Camera+ laten weten dat deze betaalde gebruikers snel nieuwe exclusieve functies kunnen verwachten in toekomstige updates. Behalve een paar codenamen voor de aanstaande updates hebben ze niet laten weten wat gebruikers precies kunnen verwachten:

  • Camera+ 7.1: codenaam Peek & Poke
  • Camera+ 7.2: codenaam Show Slutter
  • Camera+ 7.3: codenaam Leguminous Green Manure
  • Camera+ 7.4: codenaam Picasso Looked an Awful Lot Like Mr. Roper
  • Camera+ 7.5: codenaam Fume Hood

De eerste update geeft in ieder geval wel wat aanwijzingen: ondersteuning voor de nieuwe peek- en poke-functies van 3D Touch, dat alleen bruikbaar is voor mensen die een iPhone 6s gaan aanschaffen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
11 september 2015 om 10:54
Onderwerp
Categorie
Apps
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.