Tapbots Calcbot

Calcbot 2.0: rekenmachine-app van Tweetbot-ontwikkelaar compleet vernieuwd

Tapbots heeft een compleet vernieuwde versie van rekenmachine-app Calcbot uitgebracht. Daarmee is de app aangepast voor het design van iOS 8.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Tapbots CalcbotiOS-ontwikkelaar Tapbots heeft een grote update uitgebracht voor Calcbot, met daarin een compleet redesign voor iOS 8. Daarmee oogt de rekenmachine een stuk moderner dan voorheen. We wisten al langer dat de nieuwe versie van Calcbot er aan zat te komen: onlangs verscheen er een teaser online, waarin de nieuwe, platte variant van Calcbot te zien was.

Calcbot is een alternatieve rekenmachine die vlak na de iPad-introductie verscheen. Het bleek toen een essentiële app voor velen, aangezien Apple geen eigen Rekenmachine-app op de iPad beschikbaar heeft gesteld.

Calcbot rekenmachineCalcbot Convert

In de nieuwe versie heeft Tapbots een aantal eerdere functies efficiënt samengevoegd. Je kunt bijvoorbeeld voor €1,99 binnen de app de Pro-versie aanschaffen, waarbij je toegang krijgt tot een aantal extra functies. Het is bijvoorbeeld mogelijk om hiermee bepaalde eenheden te converteren, waardoor je makkelijk uitrekent hoeveel zwaar een aantal liter water is. Een functie die eerder aanwezig was in het inmiddels uit de App Store gehaalde Convertbot. Je kunt ook twee themapakketten binnen de app kopen voor 99 eurocent per stuk. Met de toevoeging van de in-app aankopen is Calcbot zelf echter gratis te downloaden. De app bevat geen advertenties.

Tapbots heeft met de update Calcbot strakgetrokken voor iOS 8, maar veel fans van de ontwikkelaar wachten op twee andere apps: Tweetbot voor de Mac en voor de iPad. Het is nog niet bekend wanneer de apps een redesign krijgen, maar we weten wel dat hier aan gewerkt wordt. Onlangs verscheen er een afbeelding van Tweetbot’s nieuwe Mac-app online, die als gratis update beschikbaar zal worden gesteld. Afgelopen jaar kondigde Tapbots aan dat er ook een nieuwe iPad-versie wordt ontwikkeld.

Downloaden: Calcbot (gratis, in-app aankopen)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 februari 2015, 18:51
Categorie Apps
Onderwerp calculator

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.