Buzzfeed Video heeft een eigen app.

Onbeperkt video’s kijken met Buzzfeed Video voor iPhone

Bingewatchen kan ook op je iPhone dankzij de nieuwe Buzzfeed Video-app. In deze nieuwe app van nieuws- en entertainmentsite Buzzfeed vind je allerlei soorten grappige video's en verschillende kanalen.

Buzzfeed Video heeft een eigen app.
Bingewatchen is het nieuwe tv-kijken. Complete tv-series in één stuk door achter elkaar kijken via Netflix of een ander medium doet iedereen wel eens. Ook online zie je dat bingewatchen aan populariteit wint en de nieuwe app van Buzzfeed Video past perfect in dit straatje. In deze video-app bekijk je allerlei materiaal van Buzzfeed aan één stuk door, zonder dat je ook maar iets aan hoeft te tikken.

Buzzfeed is een bekende en grote Amerikaanse nieuws en entertainment website. De eigen video’s werden voorheen voornamelijk verspreid via bekende kanalen, zoals YouTube en Facebook. Nu komen deze video’s dus allemaal samen in een app die speciaal voor de iPhone gemaakt is. Voor de iPad is helaas geen app uitgebracht, waardoor je het daar voorlopig op andere manieren moet zoeken.

Buzzfeed Video bomvol met videocontent

Open je de Buzzfeed Video-app, dan kun je meteen aan de slag met het bekijken van trending videos. Je hoeft alleen maar door de verticaal scrolbare lijst te navigeren en de video’s starten vanzelf. Alle beelden om de huidige video heen worden donkerder gemaakt, zodat je niet afgeleid wordt bij het bekijken van de huidige video. Zo vind je in de app een video over mannen met baarden die dat normaal gesproken niet kunnen krijgen. Interessant toch?

Buzzfeed Video met een lopende videostream. Verschillende kanalen in Buzzfeed Video.

Je kunt in de app niet echt zoeken naar nieuwe video’s, maar je kunt wel bladeren door de verschillende kanalen. Op deze kanalen kun je je ook abonneren, vergelijkbaar met hoe dat op YouTube gaat. De app kan je dan een pushbericht sturen zodra dit kanaal en nieuwe video gepubliceerd heeft. Buzzfeed Video heeft verschillende kanalen, zoals het smakelijke Tasty of het niets verhullende kanaal genaamd The Try Guys.

Video’s die je in de iPhone-app van Buzzfeed Video bekijkt, kun je ook streamen naar je Apple TV, al werkt dat helaas alleen vanuit de AirPlay-knop in het Bedieningspaneel. Ben je echt helemaal ondersteboven van een Buzzfeed-video, dan deel je een Facebook-link van de desbetreffende video naar een vriend of vriendin.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 februari 2016, 19:30
Categorie Apps
Onderwerp video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.