Verschillende Macs met El Capitan.

Vierde beta van OS X El Capitan 10.11.4 met Twitter-fix en Live Photos nu beschikbaar (update)

De vierde beta van OS X El Capitan 10.11.4 is vandaag verschenen. Deze update lost onder andere het Twitter-probleem van Safari op en maakt het mogelijk om de beveiligde notities te kunnen bekijken in de Notities-app.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Verschillende Macs met El Capitan.
Apple heeft de vierde beta van OS X El Capitan 10.11.4 beschikbaar gesteld. Deze vierde versie van El Capitan voegt niet veel nieuwe functies toe, maar lost wel een vervelende bug op met speciale Twitter-links. Verder is het met deze update mogelijk om de beveiligde notities uit de Notities-app te openen en kun je Live Photos bekijken in de Berichten-app.

Update 23 februari 2016: ook de publieke beta van OS X El Capitan 10.11.4 beta 4 is nu beschikbaar voor iedereen die deelneemt aan het publieke betaprogramma.

t.co-links van Twitter eindelijk opgelost in OS X 10.11.4

Al sinds de release van El Capitan heeft Safari last van een vervelend probleem waardoor de speciale Twitter-links t.co niet meteen geopend kunnen worden. Apple heeft het probleem eindelijk gefixt, zo bleek uit de vorige beta van OS X 10.11.4. Verder kun je dankzij OS X 10.11.4 de beveiligde notities uit de Notities-app openen en bekijk je Live Photos in de Berichten-app. Zodra er meer ontdekkingen gedaan worden met deze vierde beta, updaten we dit bericht.

De vierde beta is beschikbaar voor ontwikkelaars. Je vindt de update bij het Updates-tabblad in de Mac App Store. Ben je ontwikkelaar en heb je nog nooit eerder een beta geïnstalleerd? Dan moet je de ontwikkelaarswebsite van Apple bezoeken om de beta te downloaden. Als je bent aangemeld voor Apple’s betaprogramma kun je als publieke betatester de nieuwe versie ook installeren. De publieke versie is op dit moment nog niet beschikbaar.

Revisiegeschiedenis:

  • 2016 - 23 februari: Informatie over publieke beta toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2016, 9:15
Categorie Mac & macOS
Onderwerp el capitan

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.