Cute or Not app screenshot

BuzzFeed’s Cute or Not laat je tinderen met huisdieren

Kan je geen genoeg krijgen van schattige foto's van huisdieren? In Cute or Note kun je huisdieren beoordelen door afbeeldingen naar links of rechts te vegen.

Je hebt vast al eens gehoord van dating-app Tinder. Door afbeeldingen naar links of rechts te vegen kun je beoordelen of je iemand er leuk uit vindt zien. Dit inspireerde de Amerikaanse entertainment-website BuzzFeed, bekend van hun grappige lijstjes en quizzen, tot het ontwikkelen van een app met hetzelfde principe. In Cute or Not kun je wederom foto’s beoordelen, maar dit keer krijg je alleen schattige plaatjes van huisdieren te zien.

Direct bij het starten van de app verschijnen de dierenplaatjes in beeld. Het idee is simpel. Vind je de hond of kat er lief uitzien? Dan veeg je de afbeelding naar rechts. Zo niet, veeg dan naar links. Het ontwerp is kleurrijk en de verschillende animaties maken het tot een vrolijk geheel.

Naast het beoordelen van andermans huisdieren is er ook een functie om een foto van je eigen huisdier te uploaden. Je kunt een naam en een aantal eigenschappen invullen, waar de app vervolgens een passende beschrijving bij zoekt. Zo kan ook jouw lieve chihuahua een hit worden op het internet. Door bovenin het scherm op het Trending-icoon te drukken kom je bij de afbeeldingen die op dit moment het meest geliked worden door gebruikers. Deze kun je, net als alle andere foto’s die langskomen, opslaan en delen met je vrienden op social media.

Cute or Not app screenshot

Cute or Not is gratis te downloaden in de App Store en is een heerlijke vrijetijdsbesteding voor dierenliefhebbers. De kans is dan ook groot dat je het merendeel van de foto’s naar rechts aan het vegen bent. Want zeg nu zelf: wie houdt er niet van schattige huisdieren?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 februari 2015, 12:33
Categorie Apps
Onderwerp dieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.