Brightonnet maakt flexibele iPhone-stylus

Brightonnet heeft een stylus ontwikkeld voor de iPhone, die er meer dan andere modellen uitziet als een gewone balpen. Het maakt geen krassen op het scherm en laat geen vette vingers achter.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

BrightonnetEen van de handige eigenschappen van de iPhone is dat je geen stylus nodig hebt. Toch gaat het typen niet altijd even makkelijk bij mensen met dikkere vingers. Voor hen – of andere geïnteresseerden – heeft de Japanse fabrikant Brightonnet nu een stylus ontwikkeld. Het bijzondere in vergelijking met eerdere styli zoals de Soft-Touch of de styli van Pogo en TapRight, is dat de penpunt flexibel is en dat je er makkelijk mee kunt slepen.

Het uiteinde van de stylus is gemaakt van een speciaal geleidend materiaal, dat de geleidende eigenschappen van de vinger imiteert. Daardoor kun je de iPhone er probleemloos mee bedienen. De zachte penpunt maakt bovendien geen krassen op het scherm en laat geen vette vingers achter. Er zijn twee kleuren verkrijgbaar: zwart en zilver.

Nu alleen nog even een webwinkel vinden die ze verkoopt; een prijs hebben we tot nu toe ook nog niet kunnen vinden.De Brightonnet-stylus is voor 15,- (ex verzendkosten) te koop bij iPhone2you.nl.

Meer info: Brightonnet

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 mei 2008, 17:02
Categorie Accessoires
Onderwerp stylus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.