Brando maakt compact Bluetooth toetsenbordje voor iPad

Brando heeft een compact Bluetooth-toetsenbordje gemaakt waarmee je kunt typen. Maar met een prijs van 37 dollar is het wel behoorlijk prijzig.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

bluetooth toetsenbordAccessoirewinkel Brando heeft de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd: ze verkopen allerlei accessoires voor smartphones en zijn daarmee vaak goedkoper dan de reguliere handel. Deze keer hebben ze voor de iPad een passend accessoire: geen rubber hoesje in 1.001 kleuren, maar een toetsenbordje dat niet veel groter is dan de iPhone. Het gaat om een Bluetooth-uitvoering die zo compact is dat je het makkelijk op zak steekt.

Typen op de iPad gaat daardoor net iets makkelijker, al zal het door het kleine formaat nog steeds niet comfortabel gaan (zie de foto hierboven). Zeker bij gebruik van de iPad in landschapsweergave zal het schermtoetsenbord groter zijn dan dit minuscule Bluetooth-toetsenbordje. Het enige pluspunt is dan, dat je wat meer voelbare feedback hebt welke toets je indrukt, waardoor de typen wat makkelijker gaat voor 10-vingerblindtypisten. Het iPad-toetsenbordje heeft 52 knoppen, weegt 70 gram en meet 112 x 61 x 13 mm. Mocht je de iPad ooit wegdoen: hij is ook te gebruiken in combinatie met Windows Mobile, Symbian S60, Mac OS X en Windows 7/Vista/2000/XP. Voor $37 is het zelfs voor Brando wat aan de dure kant.

Meer info: Brando
brando toetsenbord

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 mei 2010, 9:59
Categorie Accessoires
Onderwerpen brando, gitaar, ipad, muziek, piano, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.