Bose SoundDock Series II wordt iPhone-vriendelijk

Bose brengt vanaf begin september de Bose SoundDock Series II op de markt. Die is aangepast voor de iPhone 3G, heeft een Works With iPhone-certificaat gekregen en een nieuwe AUX-aansluiting.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

bose sounddock series iiDe originele Bose SoundDock was hét voorbeeld voor alle iPod-speakersystemen. Nu heeft Bose een nieuwe versie van de SoundDock aangekondigd. Op het eerste gezicht is er niet veel veranderd, maar intern is er wel degelijk een verschil. Deze SoundDock Series II is voorzien van een GSM-afscherming om interferentie te voorkomen. Ook nieuw is de AUX-aansluiting waarmee je andere audio-apparatuur kunt aansluiten. De SoundDock Series II heeft het ‘Works with iPhone’-logo gekregen en kan nu ook de iPhone 3G opladen. Met een meegeleverde afstandsbediening kun je het afspelen van de muziek bedienen.

Het uiterlijk van de SoundDock is maar op een paar punten licht aangepast. Een FM-radio is niet aanwezig en ook een klokradio-functie ontbreekt. Toch zal de Bose-speaker alleen al vanwege de merknaam goed gaan verkopen, ondanks de wat hoge prijs: $299. De originele Bose SoundDock is op dit moment nog voor ongeveer $220 te koop.

De Bose SoundDock Series II is vanaf begin september te koop.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 maart 2010, 18:47
Categorie Accessoires
Onderwerpen bose, dock, interferentie, tv-series

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.