Bowers & Wilkins QuietComfort ontwerpen

Bose laat je eigen QuietComfort hoofdtelefoon ontwerpen

Bose en Bowers & Wilkins hebben nieuwe hoofdtelefoons aangekondigd. Bij die van Bose met QuietComfort kun je de kleuren zelf samenstellen.

Bose’s nieuwe QuietComfort bevat zo ongeveer alles wat je van een iPhone-hoofdtelefoon verwacht. Je steekt het accessoire in de gebruikelijke geluidspoort en kunt handsfree bellen met de afstandsbediening in de kabel. De nieuwe hoofdtelefoon blinkt echter uit in zijn ontwerp. Niet omdat hij er zo bijzonder uitziet, maar omdat je hem helemaal naar je eigen smaak mag aanpassen voor je hem bestelt.

Bowers & Wilkins QuietComfort ontwerpen

Op een speciale website kun je jouw eigen QuietComfort-hoofdtelefoon ontwerpen, door zelf de gewenst kleuren te kiezen. Zo maak je bijvoorbeeld het oorkussens rood, de buitenkant geel en de stang groen. In totaal mag je negen verschillende aspecten van de koptelefoon van kleur veranderen.

Een zelfontworpen Bose-hoofdtelefoon komt echter met een prijskaartje. De QuietComfort is met zijn 300 dollar al een premium koptelefoon, maar voor je eigen kleurtjes moet je ook nog eens 100 dollar bijbetalen. In totaal ben je dus 400 dollar kwijt. De QuietComfort is ook pas vanaf november verkrijgbaar – maar het is nu alvast mogelijk om op de website je kleuren uit te proberen.

Ook nieuwe hoofdtelefoons van B&W

Bose is trouwens niet de enige partij met nieuwe oordoppen: Bowers & Wilkins heeft de 300 dollar kostende P5 Series 2 onthuld, een nieuwe koptelefoon die vooral van binnen is verbeterd. Daarnaast kondigden ze de C5 Series 2 aan, een nieuwe set in-ear oordoppen voor 180 dollar. Beide nieuwe accessoires zijn later deze maand verkrijgbaar.

B5 series 2

C5 series 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 september 2014, 12:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen bose, bowers & wilkins

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.