Bose Chihuahua: superkleine speaker voor je telefoon?

Bose gaat op 15 september een nieuw product voor telefoons onthullen: de Bose Chihuahua. Daarmee kun je draadloos muziek afspelen via een speakersetje, zo blijkt uit gelekte informatie van Best Buy.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

bose-persevent-chihuahuaFans van het audiomerk Bose kijken gespannen uit naar een persbijeenkomst op 15 september in New York City. Dan gaat Bose namelijk de Bose Chihuahua onthullen. Zoals de naam al enigszins laat doorschemeren, gaat het om iets kleins: een mini-speaker of dockingsysteem voor je telefoon wellicht? This Is My Next denkt dat het zoiets als de Jawbone Jambox zal zijn. Het apparaatje is compatibel met je telefoon, blijkt uit de slogan waarmee Bose journalisten uitnodigt: “Hold the phone, hear what happens”. Het kan ook een set Bluetooth-oordopjes zijn, of een AirPlay-speaker die je op afstand kunt bedienen via je telefoon.

De informatie over het nieuwe Bose-product lekte uit via winkelketen Best Buy. Zij hebben in hun planning staan dat er op 16 oktober reclamemateriaal in de winkels opgetuigd moet worden, waarin de Bose Chihuahua centraal staat. Best Buy spreekt over “a new technology (wireless) MP3 speaker docking station that is ultra small.” Het reclamemateriaal is bedoeld om “het ultra-draagbare Bose SoundLink draadloos Mobile Speaker System te demonstreren”. De kans is daarom groot dat de Bose Chihuahua compatibel is het bestaande SoundLink-systeem van Bose. Vergelijk het met een Sonos- of AirPlay-systeem waarmee je muziek draadloos naar een aantal Bose-speakers kunt sturen. De Bose kan volgens This Is My Next ook geluid via de muur en via meubels reflecteren, om een diepere bas en luider volume te creëren. Op de 15e weten we meer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 september 2011, 13:36
Categorie Accessoires
Onderwerp bose

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.