bookarc-mac-pro-desktopkanon

BookArc voor Mac Pro ziet eruit als een desktopkanon

De BookArc van Twelve South is een mooie houder voor je Mac Pro, gemaakt van chroom.

bookarc-mac-pro-desktopkanonHet lijkt wel een desktopkanon, deze BookArc voor de Mac Pro. Op zichzelf is de Mac Pro al een bijzondere verschijning, maar met deze houder maak je er een echte blikvanger van.

Accessoiremaker Twelve South staat erom bekend dat ze geen dertien-in-een-dozijn-accessoires voor de Mac maken en dat geldt ook voor deze BookArc. De houder is gemaakt van chroom en legt de Mac Pro op z’n kant. Daardoor ziet het er opeens heel anders uit. Twelve South koos voor chroom omdat het zo mooi het zwart van de Mac Pro reflecteert. Om geen krasjes op je dure Mac te veroorzaken is er bij de contactpunten siliconenrubber aangebracht.

mac_pro_stand

Op de foto’s ziet het er natuurlijk prachtig uit, maar het wordt een heel ander verhaal als er allemaal kabels uitsteken.

mac_pro_standDe houder is te koop voor 60 dollar en is per direct leverbaar. Komt de naam BookArc je bekend voor, dan kan dat kloppen: Twelve South maakte al BookArcs voor de MacBook en iPad. Met die voor de MacBook kun je je laptop rechtop zetten en dat scheelt weer ruimte op je bureau.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2014, 21:16
Categorieën Accessoires, Mac & macOS
Onderwerp twelve south

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.