iculture-vandaag
iCulture Vandaag
interview jan koum code mobile

iCulture Vandaag: dit was woensdag 29 oktober 2014

iOS 8 staat op de helft van de iPhones en iPads geïnstalleerd en het marktaandeel van Apple in West-Europa neemt nog steeds toe - en meer op iCulture Vandaag.

interview jan koum code mobileHoe open mag iOS 8 worden van Apple? Eerder werd al bekend dat widgets geen andere apps mochten openen vanaf het berichtencentrum van de iPhone en iPad; vandaag komen we aan bij een tweede hoofdstuk: Apple duldt geen rekenmachines als widgets. Verder op iCulture vandaag: het marktaandeel van Apple in West-Europa groeit, iOS 8 staat op de helft van de iPhones en iPads en: hoe neem je telefoongesprekken van de iPhone op de Mac op?

Nieuws

Apps

Nog meer vandaag

Cards Plus iPhoneApps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:

  • De website-statistieken applicatie van Google is er niet alleen meer voor iPhone. Een update optimaliseert de app voor de iPad, zodat je ook daar je bezoekersstroom in de gaten kan houden.
  • Als je in Facebook Messenger nu een sticker ingedrukt houdt, komt die groot in beeld en zie je een preview van de sticker voor je hem plaatst.
  • Het leuke laatste actiegame-deel in de Angry Birds-reeks is voorzien van nieuwe waoens, een buddy-systeem en een verbeterde navigatiekaart. Je verdient nu trouwens diamanten als je prestaties vrijspeelt.
  • De populaire cloudopslagdienst heeft een belangrijke bug verholpen. Je kan nu weer slowmotion video’s uploaden naar Dropbox én de slowmotion behouden.
  • Weer een nieuwe iPhone-app voor klantenpassen, waarin je al je passen kan zetten om er zelf aanbiedingen voor terug te krijgen. We zagen vorige apps nog niet echt van de grond komen en ook bij Cards Plus lijkt het erop dat je zelf nog veel moeite moet doen voor wat je ervoor kan terugkrijgen.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2014, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.