BMW maakt spotje over zelfgeknutselde iPad-houders

BMW heeft een filmpje gemaakt waarin ze knutseltips geven voor de iPad. Maar je kunt natuurlijk beter de officiële accessoires kopen...

bmw ipad houderBMW heeft een reclamespotje laten maken, waarbij ze laten zien hoe je zelf een iPad- of iPhone-houder voor de auto kunt maken. Mobiele apparaten glijden van het dashboard, om goede GPS-ontvangst te krijgen moet je de iPhone uit het open dak steken, je hebt een wc-ontstopper nodig om het apparaat aan de ruit te bevestigen en om handsfree te bellen heb je een zelfgeknutselde oorhouder nodig.

Misschien haal je nog wat inspiratie uit het filmpje om zelf iets te knutselen, al maakt BMW aan het einde wel duidelijk dat je toch beter de officiële accessoires van BMW kunt kopen.

BMW gaat overigens nog meer met iPads doen: op de South Florida International Auto Show die deze week in Miami plaatsvindt zullen ze de standaard informatiebordjes vervangen door iPads. Ook op andere autoshows zullen de iPads de komende weken te zien zijn. In plaats van een kartonnen bord op een paaltje kun je interactief door de specs van een auto bladeren. Op beurzen is vaak maar beperkte ruimte om bepaalde kleuropties en accessoires te tonen. Via de iPad-app kan dat wel.

Bezoekers krijgen een configuratietool te zien, die ook op de BMW-website beschikbaar is. Je kunt aangeven welke extra opties je wilt en zien hoeveel het totaalplaatje kost. Vervolgens vul je contactinformatie in om een testrit te maken of contact te leggen met een lokale dealer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2010, 13:11
Categorie Accessoires
Onderwerpen auto, bmw, houder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.