Bluetooth-hack voor de iPhone krijgt de naam Bluesn0w

Bluesn0w is het eerste bruikbare product van iPhoneBluetooth.tk. Met de hack is het mogelijk om een Bluetooth-stack te maken die op de iPhone werkt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

bluetooth_iconHet project iPhoneBluetooth.tk is erin geslaagd de Bluetooth-chip van de iPhone te ‘pwnen’. Wordt het dan eindelijk toch mogelijk om bestanden via Bluetooth van de iPhone naar een ander apparaat te sturen? De Bluetooth-hack zorgt ervoor dat iedereen die handig genoeg is een volledig functionele Bluetooth-stack voor de iPhone kan maken en implementeren. De hack heeft de naam Bluesn0w gekregen, als een soort eerbetoon aan het iPhone Dev Team.

De definitieve release wordt gratis en als open source beschikbaar gesteld. Er zullen nog wat verbeteringen worden aangebracht, zoals een gebruikerinterface en mogelijk ook een optie om het MAC-adres te spoofen.

bluesn0w

Het leuke is dat je het ook zelf kunt uitproberen, zoals iSpazio heeft gedaan (zij hebben ook de screenshots gemaakt). Mocht je het team willen steunen, dan kan dat met een donatie. Je wordt dan ook op de hoogte gehouden en krijgt eerder toegang tot beta’s.

Je kunt het hier downloaden: Bluesn0w.zip

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:45
Categorieën iDevices, iOS
Onderwerpen bluetooth, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.