Bloombox combineert iPhone-dock, versterker en plantenbak

Bloombox is een plantenbak, gecombineerd met een iPhone-dock en versterker. Het werkt zonder elektriciteit. Via Kickstarter kun je de Bloombox voor 50 dollar bestellen.

bloombox iphoneDe Bloombox is een keramisch blok met drie functies; je kunt er wat plantjes in kwijt, er zit een iPhone-dock bovenop en het doet dienst al versterker voor muziek. Er komt geen stroom aan te pas bij het versterken van de muziek, terwijl dat makkelijk had gekund. Als je toch al een stroomdraad naar de Bloombox moet laten lopen om de iPhone op te laden, kun je er net zo goed een kleine speaker mee aansturen. De Bloombox is verkrijgbaar via Kickstarter, waar je minimaal 50 dollar moet doneren.

De 5.000 dollar die de bedenkers nodig hebben zal worden gebruikt om een mal te maken, waarmee de Bloombox geproduceerd kan worden. Bijna 3.000 dollar is al binnen, dus de kans is groot dat het project gaat slagen.

Misschien is het een slecht idee om nu nog een product te kopen met een iPhone-dock. De bedenkers van de Bloombox maken zich daar echter niet druk om: ze hebben op een Arabische site gelezen wat de exacte specs zijn van de iPhone 5, dus dat komt helemaal goed. Je hebt tot 22 september de tijd om je als investeerder aan te melden. Tegen die tijd zijn de specs van de nieuwe iPhone ongetwijfeld al bekend. De productie zelf zal pas daarna van start gaan. Mudshark Studios in Portland (Oregon) zal de Bloombox gaan produceren in zwart of wit. Daarnaast komen er limited editions in rood en lichtblauw. Vanwege de breekbaarheid van het materiaal moet je voor internationale verzending wel iets meer betalen dan gebruikelijk: 20 dollar.

Meer info: Kickstarter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2012, 11:21
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.