blendle-iphone-app-1

Blendle Trending-app werkt aanbevelingen sneller bij

Blendle Trending heeft voortaan een animatie als je terugbladert naar gisteren. Ook zijn er nog 15 andere kleine verbeteringen doorgevoerd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

blendle-iphone-app-1De iPhone-app van Blendle heeft een update gekregen naar versie 1.1.2. Er zijn in deze versie vooral kleine verbeteringen aangebracht: de lijst bestaat uit 15 aanpassingen, die er vooral op gericht zijn dat alles logischer en mooier werkt. Zo worden aanbevelingen bij een artikel vaker ververst, zodat je sneller weet of iets de moeite is. Bovendien krijg je voortaan je eigen avatar te zien als je een artikel aanraadt.

Een van de grotere verbeteringen is een animatie, die je te zien krijgt als je terugbladert naar artikelen van gisteren. Bij artikelen in de Blendle Trending-app komt ook niet langer te staan dat ze trending zijn. Logisch natuurlijk, want de app is juist bedoeld om alleen trending artikelen te laten zien. Er zaten nog wat onlogische dingen in de app die verbeterd konden worden: zo zijn artikelen die je uit de leeslijst verwijdert, vanaf nu écht weg. Voorheen moest je er nog even op wachten. De app bleek ook nog wel eens last te hebben van willekeurig crashen. Blijkbaar was dat makkelijk te verhelpen, want het is nu in één moeite opgelost. Het team werkt ondertussen verder aan verdere verbeteringen van de app en belooft mooie nieuwe features.

Blendle Trending werd begin dit jaar uitgeroepen door iCulture als beste Nederlandse nieuwkomer in de iCulture Awards 2014.

Blendle Trending is de iOS-app van Blendle, een dienst waarbij je losse artikelen uit kranten en tijdschriften kunt kopen. De artikelen kosten maar een paar cent, zodat je bijna het complete aanbod van de Nederlandse gedrukte media in huis kan halen, zonder dat je naar de tijdschriftenman hoeft. In de iOS-app zie je alleen de artikelen die veel worden gelezen (en dus ‘trending’ zijn) in kranten als Volkskrant en Telegraaf en in tijd schriften als Elsevier en Vrij Nederland. Maar er zitten ook luchtige bladen tussen, zoals roddelbladen, psychologiebladen en populaire wetenschapstitels.

Lees ook: Blendle Trending nu beschikbaar: dit moet je weten over de iOS-app van Blendle

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2015, 23:23
Categorie Apps
Onderwerp blendle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.