Blendle op iPad iPhone review

Blendle Trending lees je nu extra groot op de iPad

Blendle Trending is geoptimaliseerd voor de iPad en de artikelen in je archief zijn vanaf nu offline te lezen. Daarnaast zijn er kleine problemen opgelost.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Blendle op iPadDe app van Blendle heeft een grote update gekregen en is nu ook geoptimaliseerd voor de iPad. Dat wordt dus op groot formaat bladeren door alle trending artikelen, die je los kunt aanschaffen. De app heeft bovendien een offline modus gekregen, zodat je in het vliegtuig rustig alle artikelen uit je archief kunt doorlezen.

Daarnaast is de app op een aantal kleinere punten verbeterd. De app is iets sneller geworden en er zijn wat foutjes opgelost bij het openen en sluiten van aanbevelingen. Wil je artikelen delen via Facebook of Twitter, dan hoef je zelf een teksten meer te verzinnen. De app deelt namelijk standaard ook de titel en de naam van het blad of de krant, waarin het is verschenen. Het plaatsen van artikelen op de leeslijst is ook iets aangepast, waarbij meteen een probleem met de leeslijst is opgelost. Mensen vroegen hun geld terug voor een artikel, maar daarbij werden per ongeluk ook artikelen aan de leeslijst toegevoegd. Niet handig. Tenslotte is er ook gedacht aan mensen met een kleiner scherm op de iPhone 4S: zij zien een wat beter ingedeeld scherm met datum.

blendle ipad

Op Blendle kun je losse artikelen uit allerlei kranten en tijdschriften kopen. De nadruk ligt op Nederlandse titels, maar je vindt ook een paar Belgische en internationale titels in het aanbod, zoals The Economist. Blendle Trending toont alleen de trending artikelen. Als je het volledige aanbod wilt zien, dan moet je op de desktop kijken. Lees ook ons review van Blendle Trending.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2015, 11:37
Categorie Apps
Onderwerp blendle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.