Bezitters iPhone en iPod touch met iOS 3.1.3 klagen over apps installeren

Een aantal bezitters van een iPhone of iPod touch met iOS 3.1.3 klaagt dat ze geen apps kunnen installeren. Het probleem zou zich al een paar dagen voordoen in de App Store. Mogelijk komt het probleem door een server-update van Apple, waardoor toestellen met oudere iOS-versies zijn getroffen. De klagers kunnen geen nieuwe apps installeren, […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

itunes-logoEen aantal bezitters van een iPhone of iPod touch met iOS 3.1.3 klaagt dat ze geen apps kunnen installeren. Het probleem zou zich al een paar dagen voordoen in de App Store. Mogelijk komt het probleem door een server-update van Apple, waardoor toestellen met oudere iOS-versies zijn getroffen. De klagers kunnen geen nieuwe apps installeren, maar kunnen wel updates downloaden via de desktop. Ook zijn er andere problemen, zoals slechte weergave van pagina’s en missende miniatuurafbeeldingen. Op de supportforums van Apple zijn meerdere meldingen te vinden en ook op het iCulture-forum wordt het probleem gemeld.

iOS 3.1.3 is de laatste versie die voor de eerste generatie iPhone en de eerste generatie iPod touch werd uitgebracht. Ook kunnen mensen met een jailbreak nog op iOS 3.1.3 zijn blijven hangen. Heb jij iOS 3.1.3 of lager en ook last met het downloaden van apps? We horen het graag!

Meer info: iCulture-forum, Apple Support-forum 1 en Apple Support-forum 2.

Klik hier als de poll niet zichtbaar is: Kun jij met iOS 3.1.3 nog apps downloaden?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2012, 14:28
Categorie iOS
Onderwerp ios 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.