Belkin brengt toetsenbordcase voor iPad mini uit

Belkin heeft een toetsenbordcase voor de iPad mini aangekondigd. De hoes maakt het makkelijker om teksten te typen op het kleine scherm van de iPad mini en werkt met Bluetooth.

ipad mini caseAccessoiremaker Belkin heeft een nieuwe toetsenbordhoes voor de iPad mini aangekondigd. Wie z’n iPad mini wil gebruiken voor het typen van langere teksten heeft wel behoefte aan een wat beter toetsenbord, zo bleek al uit onze review van de iPad mini. De hoes is binnenkort verkrijgbaar, ook in Nederland. Het bevat een uitneembaar Bluetooth-toetsenbord waarbij de knoppen op iets meer afstand zitten.

Tegelijk beschermt de hoes je iPad mini tijdens het transport. Er zitten speciale toetsen op, die het bedienen van de iPad mini makkelijker moeten maken, bijvoorbeeld voor audio en video. De hoes zelf is vrij simpel uitgevoerd, met een vouwmechanisme om de iPad rechtop te kunnen zetten. Dit vouwmechanisme lijkt op die van de Smart Cover, maar zit bij deze case aan de achterkant. De batterij van het toetsenbordje gaat 155 uur mee en is op te laden met een meegeleverde micro-usb-kabel. Bij Nederlandse winkels betaal je betaal je rond de €85. Belkin bracht al toetsenbordcases voor de grote iPad uit.

belkin keyboard case

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 november 2012, 11:41
Categorie Accessoires
Onderwerpen belkin, ipad, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.