Belkin brengt Micro Auto Charger en Dual Auto Charger uit

Belkin heeft twee nieuwe producten voor de auto geïntroceerd: de Micro Auto Charger en de Dual Auto Charger. Ze zijn geschikt voor de iPhone, iPod en andere mobiele apparaten. De Micro Auto Charger is zo klein, dat het strak wegloopt langs je dashboard.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Belkin Micro Auto ChargerBelkin heeft twee nieuwe producten voor de auto geïntroduceerd: de Micro Auto Charger en de Dual Auto Charger. Ze zijn geschikt voor de iPhone, iPod en andere mobiele apparaten. De Micro Auto Charger is in feite een designplug voor de 12 Volts-aansluiting, waar je een usb-kabel kunt insteken. Het bijzondere is dat het ding zo kort is, dat het nauwelijks uitsteekt waardoor het lijkt alsof je dashboard standaard al is voorzien van usb.

Een randje langs de bovenkant zorgt ervoor dat je de plug nog wel kunt verwijderen. Met een usb-kabel, zoals bij de iPhone wordt geleverd, kun je je iPhone onderweg opladen. De Dual Auto Charger heeft twee usb-poorten: de ene met een stroomsterkte van 1A en een tweede van 500 mA. Bij deze plug krijg je een 90 cm lange synchronisatiekabel voor iPhones en iPods, plus een mini-usb-kabel geschikt voor HTC’s, Motorola’s, BlackBerry’s en andere apparaten.
De Dual Auto Charger kost $30, de Micro Auto Charger is vanaf begin mei te koop voor $15. Een losse synchronisatiekabel kost nog eens $5 extra.

belkin charger

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 april 2009, 18:17
Categorie Accessoires
Onderwerpen belkin, ipod, kabel, opladen, uitgaven

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.