apple-watch-review-6

Bekendmaking prijswinnaar iCulture lezersonderzoek: zaterdag 9 mei om 11:00 uur

De winnaar van de Apple Watch wordt onthuld op zaterdag 9 mei om 11:00 uur. Wees erbij via Periscope!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

apple-watch-review-16Vandaag ging ons monsterreview van de Apple Watch online. Daarin kon je al lezen dat ‘ie klaarligt voor een gelukkige lezer: een gloednieuwe Apple Watch Sport. Als dank voor je deelname aan het iCulture-lezersonderzoek. De Apple Watch die je kunt winnen zit nog helemaal verpakt in folie, zodat je je eigen unboxing-feestje kunt organiseren. Maar wie gaat ‘m winnen? Op zaterdag 9 mei om 11:00 uur weet je meer, want dan maken we de prijswinnaar (m/v) live via Periscope bekend.

Alle prijswinnaars zijn nu bekend: Winnaars en voorlopige resultaten van iCulture lezersonderzoek zijn bekend!. Dit artikel is gesloten voor verdere reacties.

Kijk dus mee, als je wilt weten of jij morgen de gelukkige winnaar bent van de Apple Watch! Mocht je geen tijd hebben om te kijken (of geen Periscope hebben, dat kan natuurlijk ook), dan lees je de uitslag morgen natuurlijk hier op iCulture. We maken dan meteen ook de winnaars bekend van de andere gadgets en accessoires die we onder de deelnemers gaan verloten, zoals hoesjes van VANS, TwelveSouth en Adidas, een Bamboo-stylus van Wacom, een Thunderstorm-hoes van Belkin en een aantal draagbare speakers. Sportarmbanden, bordspelletjes voor de iPad, een privacy-hoes voor de iPad, er zit van alles bij.

Update 9 mei 2015, 11:25 uur: De winnaar van de Apple Watch Sport is geworden … Marco Voets uit Noord-Brabant.
Heel erg gefeliciteerd en alvast heel veel plezier met je prijs! Wij nemen vandaag nog contact op. Voor de liefhebbers is de uitzending nog tot en met morgen terug te bekijken via de Periscope-app.

LEZEN! Onze Apple Watch review!. En we zijn je zeer dankbaar als je de review deelt op sociale media!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 mei 2015, 19:09
Categorie Achtergrond
Onderwerpen iculture, lezersonderzoek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.