Beats Pill XL

Apple roept brandgevaarlijke Beats-speaker terug

Heb je een Beats Pill XL-luidspreker? Dan kun je deze naar Apple sturen om je geld terug te krijgen. De speaker is namelijk brandgevaarlijk.

Beats Pill XLApple roept kopers van de Beats Pill XL-luidspreker op om hem bij Apple in te leveren. Klanten krijgen bij inlevering hun geld terug, of winkeltegoed voor de Apple Store. Volgens Apple heeft deze speaker soms last van een batterijprobleem, waardoor de Beats Pill XL oververhit raakt en voor brandgevaar zorgt. De oproep van Apple is vrij bijzonder: de betreffende luidspreker werd in november 2013 verkocht, maar Apple nam Beats pas in 2014 over.

Door de overname is Apple ook verantwoordelijk voor problemen met oudere producten, zoals de brandgevaarlijke Beats Pill XL. Apple benadrukt bij de oproep echter nog wel even dat zij het bedrijf pas hadden overgenomen nadat de Beats Pill XL werd geïntroduceerd:

The Beats Pill XL was introduced by Beats by Dre in November 2013. Apple acquired Beats in 2014.

Niet alle Beats Pill XL-luidsprekers zijn volgens Apple getroffen: het zou gaan om een “zeldzaam probleem” bij een klein aantal van de verkochte luidsprekers. Apple beschrijft op een webpagina hoe je de luidspreker kunt toesturen, waarna je binnen drie weken Apple Store-tegoed of geld ontvangt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juni 2015, 16:16
Categorieën Accessoires, Apple
Onderwerp beats

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.