BASE verkoopt iPhone 5c in twaalf Belgische shops

De Belgische provider BASE is begonnen met de verkoop van de iPhone 5c. Een 16GB iPhone 5c kost €619 en dat is goedkoper dan bij Dixons.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

base-iphone-5cDe Belgische operator BASE kondigde afgelopen week het 4G-netwerk aan, dat nog niet geschikt is voor de iPhone. Maar het dochterbedrijf van KPN heeft nog meer te bieden: ze verkopen de iPhone 5c al in een aantal shops. Je kunt terecht bij winkels in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Leuven, Louvain-La-Neuve en Luik. De 16GB iPhone 5c gaat voor €619 over de toonbank en dat is een heel redelijke prijs. Afgelopen week verkocht de Nederlandse retailer Dixons de iPhone 5c nog voor €649, maar stopte er ook net zo abrupt weer mee. De verkoopactie van BASE werd aangekondigd via het Twitter-account van BASE.


De reageerders zijn echter vooral benieuwd wanneer 4G voor de iPhone gaat werken. Wie niet voor niets richting winkel wil gaan, moet op base.be naar de juiste verkoopadressen zoeken. Daar levert de zoekactie ‘iPhone 5c’ of ‘5c’ echter geen resultaten op. Even bellen met je lokale verkooppunt heeft wellicht meer zin. Er zijn in totaal twaalf winkels waar de nieuwe iPhones worden aangeboden in de kleuren blauw, wit, geel, groen en roze.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.