Bang & Olufsen BeoSound 8 iPhone-dock aangekondigd

Bang & Olufsen heeft de BeoSound 8 aangekondigd, een stijlvolle speaker met een prijskaartje van 900 Britse pond.

beosound iphone dockBang & Olufsen heeft flink wat tijd genomen om een accessoire voor de iPhone te ontwikkelen. Het is dan ook een bijzonder apparaat geworden, met een al even bijzonder prijskaartje: £900 gaat de hiernaast afgebeelde BeoSound 8 Dock kosten. Hij ligt vanaf november in de winkel.

De twee grote cirkels zijn de 70 Watt actieve speakers, die beide voorzien zijn van een versterker. In het midden vind je een aluminium behuizing met aanraakgevoelige knoppen. Je hebt de keuze uit zwart of wit.

Bij het ontwerp van de BeoSound 8 heeft Bang & Olufsen gekeken naar de producten van Apple. De dock is afgestemd op de iPhone en iPad, met aan de achterkant een opzetstukje om zelfs een iPad te kunnen plaatsen. De BeoSound 8 heeft verder een USB-poort en een AUX-ingang, zodat je ook andere mp3-spelers en audiobronnen kunt gebruiken. Aansluiten op een pc is eveneens mogelijk. Je kunt deze dock meenemen naar vrienden, maar mobiel gebruik is niet mogelijk omdat je altijd de beschikking moet hebben over een stopcontact. Geheel in de stijl van het apparaat krijg je er een ronde afstandsbediening bij. Voor £895 word je de eigenaar van deze bijzondere maar wel prijzige speaker.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 november 2010, 10:21
Categorie Accessoires
Onderwerpen bang & olufsen, sound

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.