France Telecom in gesprek over nog meer iPhone-deals

De CFO van France Telecom heeft officieel bevestigd dat zijn bedrijf in gesprek is met Apple over de verkooprechten van de iPhone in nog meer landen. Hij zei dit als antwoord op een vraag naar distributierechten in Spanje en Polen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

France TelecomFrance Telecom, dat via dochterbedrijf Orange de iPhone in Frankrijk op de markt brengt, is in gesprek met Apple om de telefoon in nog meer landen te verkopen. Chief Financial Officer (CFO) Gervais Pellissier heeft bevestigd dat er onderhandelingen gaande zijn die betrekking hebben op “meer dan twee landen”. De CFO van France Telecom gaf deze reactie toen hij gevraagd werd naar iPhone-deals voor Spanje en Polen. “Het wordt besproken… we zullen zien wat de resultaten zijn”, reageerde Pellissier.

De CFO is blij met het succes dat de exclusieve overeenkomst met Apple tot nu tot heeft opgeleverd. Apple heeft in dat land meer dan 100.000 toestellen verkocht. Pellissier verwacht dat de komende release van de 3G iPhone een extra verkoopboost zal geven. In Frankrijk heeft France Telecom de komende tweeënhalf jaar nog de exclusieve rechten voor de iPhone-verkoop.

Via: CNN

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 mei 2008, 23:16
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.