Auranova: Bluetooth-ketting met ingebouwde oordopjes

De Auranova is een Bluetooth-headset verborgen in een ketting voor vrouwen. De makers willen een elegante draadloze koptelefoon aanbieden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

AuranovaDe Auranova lijkt in eerste instantie op een ketting, maar in dit kleine apparaatje zit ook een Bluetooth-ontvanger en een aansluitpunt voor speciale oordopjes. De makers willen hiermee een draadloze headset speciaal voor vrouwen aanbieden. Omdat de onderdelen in de ketting verborgen zitten, valt het minder snel opvallen dat je een stuk hardware om je nek hebt hangen. De kabels maken ook deel uit van het ontwerp en vallen pas echt op als je goed naar de Auranova kijkt.


De oordopjes in de Auranova laten je bellen met je iPhone via Bluetooth. Achterop zitten knoppen om je volume en afgespeelde tracks aan te passen. Het koord om je nek heeft in het midden bovendien een trilmotor, die je alarmeert als je bijvoorbeeld wordt gebeld. Hoe handig de Auranova ook lijkt: het apparaatje lijkt het niet lang vol te houden. Op een volle batterij kun je hooguit 4 uur met de Bluetooth-headset bellen. Wel beloven de makers een standbytijd van 100 uur.

Geïnteresseerden kunnen op Indiegogo geld doneren om in aanmerking te komen voor de Auranova. Daar moet je minstens 89 dollar plus 10 dollar verzendkosten neerleggen voor de ketting. Over een succesvol project hoef je in ieder geval geen zorgen te hebben: met 50.000 dollar zitten de makers dik over het streefbedrag van 15.000 dollar heen.

Click here to display content from Vimeo.
Learn more in Vimeo’s privacy policy.

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.