Arcadeknaller Ridge Racer is Apple’s App van de Week

Maak de indrukwekkendste slippartijen in Ridge Racer Slipstream. Deze week gratis in het kader van Apple's App van de Week.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

ICS Ridge Racer Slipstream iPadGoed nieuws voor fans van racegames op de iPhone en iPad: Apple heeft Ridge Racer Slipstream uitgeroepen tot App van de Week, die je deze week gratis kunt downloaden. Het aracadespel is van oorsprong uitgebracht voor de PlayStation, maar maakte in december vorig jaar ook zijn opwachting op iOS-apparaten. Het draait in het spel maar om één ding: met je auto hard een bocht inrijden en er al slippend weer uitkomen. Dit doe je door het gas los te laten en je stuur om te gooien. Totdat je tegenstuurt, blijf je doorslippen. Vere van realistisch maar wel leuk. Een goede slip levert je bovendien een turbo op zodat je op rechte stukken extra snel gaat.

In Ridge Racer kun je racen met twaalf racemonsters die je aan je eigen wensen kunt aanpassen. Het spel biedt voor ieder wat wils. In Career, Regular en Knockout races speel je tegen je iPhone/iPad en in multiplayer tegen anderen. Je hebt de keuze uit twintig verschillende tracks verdeeld over tien locaties, zoals ruïnes, een industrieterrein en een zonnige haven. Op 12 maart kreeg Ridge Racer nog een grote update waarin multiplayer-ondersteuning voor races met 8 spelers tegelijkertijd is toegevoegd. Ook kun je je Facebook-vrienden uitdagen voor een potje.

De game verscheen op 13 december voor €2,69 in de App Store, maar werd al vrij snel afgeprijsd naar €0,89. Sindsdien is ook het verdienmodel van de app verschoven naar in-app aankopen. Je moet vrij veel en goed racen om de volgende auto in de wacht te kunnen slepen zonder dat je je geld erop stuk hoeft te slaan.

Downloaden: Ridge Racer Slipstream (deze week gratis, anders €0,89, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:43
Onderwerpen app van de week, racegame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.