Apple Worm-case: slim ontworpen beschermhoes met laadkabel

De Apple Worm-case is een hardcase met datakabel, waarmee je de iPhone ook rechtop kunt zetten. Voor $20 heb je een Apple Worm-case.

apple worm caseDe Apple Worm-case is een nieuw project op Indiegogo, met een originele insteek. Deze beschermhoes voor iPhone 5s en iPhone 5c heeft een ingebouwde laadkabel. Aan de achterkant zit de ‘worm’, een stripje waarin de laadkabel is verstopt. De naam van deze case schrikt misschien wat af en de laadkabel is vast niet voorzien van Made For iPhone-stickertje, maar het idee is origineel.

De datakabel aan de achterkant kan ook worden gebruikt voor het oprollen van je oordopjes. En als je de datakabel een stukje eruit trekt, kun je het gebruiken als ‘voetje’ om de iPhone onder de juiste hoek te zetten, zodat je video’s kunt kijken op je iPhone-scherm. De case kan zowel in landschaps- als portretstand rechtop staan. Er zijn meerdere kleurcombinaties mogelijk, zoals zwart-groen, goud-geel en zilver-rood. Voor $20 haal je al een Apple Worm-case voor de iPhone 5c in huis en voor $21 krijg je de Worm-case voor iPhone 5s. De eerste leveringen worden in januari 2014 verwacht. Er is $20.000 nodig om dit project te laten slagen en de bedenkers zijn nog maar net begonnen. Die $20.000 zal worden gebruikt om een mal te laten ontwikkelen, de eerste productieronde te starten en voorraad op te bouwen. Het plan is om het komende jaar vijf tot zeven elektronicaproducten op de markt te brengen, dus wil je dit bedrijfje (Decent ODM) op weg helpen, dan kan dat door het project te steunen.

apple worm case keukentafel

apple worm case kleuren

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 december 2013, 13:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.