Apple: witte iPhone 4 uitgesteld tot voorjaar 2011

Apple heeft de witte iPhone 4 wederom uitgesteld. Ditmaal tot volgend voorjaar.

witte iphoneApple heeft de verkrijgbaarheid van de witte iPhone 4 opnieuw moeten uitstellen. Dat heeft een woordvoerder van het bedrijf gisteravond verklaard tegenover John Paczkowski van All Things D. Dit is de derde keer dat Apple de witte variant van het toestel uitstelt. Eind juli was in een officiële verklaring te lezen dat het toestel ‘later dit jaar’ verkrijgbaar zou zijn, terwijl Apple aanvankelijk uitging van een kortere vertraging.

De officiële verklaring luidt als volgt:

We’re sorry to disappoint customers waiting for the white iPhone yet again, but we’ve decided to delay its release until this Spring.

Doordat een bijgewerkte versie van de officiële Apple Store-app de mogelijkheid leek te bieden om witte iPhones te reserveren, ontstond gisteren weer een sprankje hoop. De fout is inmiddels door Apple hersteld.

Het is overigens onduidelijk waarom Apple de witte iPhone 4 telkens moet uitstellen. In een eerdere verklaring erkende het bedrijf dat de fabricage van het toestel moeilijker is dan werd verwacht. Volgens geruchten zouden er enerzijds moeilijkheden zijn met de fabricage van het glas en anderzijds kleurverschillen tussen de homeknop en de witte behuizing.

Tipgever: Bart

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2010, 8:10
Categorieën Apple, iDevices
Onderwerpen productie, uitstel, witte iphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.